Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Степанівська громада» (код ЄДРПОУ: 24911628) був реорганізований і увійшов до складу Олександрівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Степанівська Перша сільська об'єднана громада

Приазовського району

Для користування Електронним кабінетом та програмними РРО запоріжці отримали 44 тисячі ключів

Дата: 04.11.2020 14:37
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

За десять місяців працівники податкової служби регіону надали електронні довірчі послуги 19341 платнику. Всього запоріжці отримали 44466 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, у порівнянні з минулим роком кількість клієнтів пунктів реєстрації збільшилась на 5,7 тисячі, електронних ключів – на 8,6 тисячі.

Керівник податкової служби області підкреслив, що кваліфіковані сертифікати відкритих ключів надають доступ до десятків електронних сервісів ДПС, використання програмних реєстраторів розрахункових операцій, а також до багатьох державних електронних послуг.

Для отримання ЕДП користувачу необхідно ознайомитись з Регламентом та умовами Договору про надання ЕДП, а також попередньо записатися до відповідного пункту обслуговування. Режим роботи регіональних підрозділів та контактна інформація розміщені за посиланням: https://acskidd.gov.ua/contacts.

Докладно про отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО: https://acskidd.gov.ua/etrusted-services.

Нагадуємо, на даний час надання електронних довірчих послуг здійснюється лише за наявності у клієнтів засобів захисту від респіраторних захворювань та з обмеженою кількістю одночасного перебування людей у приміщеннях відокремлених пунктів реєстрації.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано