Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Степанівська громада» (код ЄДРПОУ: 24911628) був реорганізований і увійшов до складу Олександрівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Степанівська Перша сільська об'єднана громада

Приазовського району

На Запоріжжі від продажу алкоголю і тютюну надійшло 97 мільйонів гривень акцизного податку

Дата: 19.08.2020 14:27
Кількість переглядів: 170

Протягом семи місяців суб'єкти господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами, сплатили до місцевих бюджетів 97 мільйонів гривень акцизного податку. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, порівняно з минулим роком скарбниці громад отримали на 6,5 мільйона або на 7 відсотків більше.

Від ліцензування роздрібного продажу підакцизних товарів місцеві бюджети отримали 24 мільйони гривень.

З початку року запорізькі підприємці та підприємства отримали 7447 ліцензій на право здійснення торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Зокрема, 3583 дозвільних документи на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 2320 – тютюновими виробами, 42 – на продаж пального та 1502 – для його зберігання.

Крім того, продовжено термін дії 7234 ліцензій, призупинена дія 695 та анульовано 963 дозволи, в тому числі 10 підприємців втратили ліцензії за продаж алкоголю неповнолітнім.

З переліком діючих ліцензій можна ознайомитись на сайті Головного управління ДПС у Запорізькій області за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy.

Нагадуємо, що рішенням Кабінету Міністрів від 12 серпня затверджено Порядок здійснення ДПС автоматичного зіставлення показників обсягів обігу та залишків пального, показників обсягів обігу спирту етилового. Інформація за результатами зіставлення розміщується для платників в Електронному кабінеті, а для контролюючого органу формується електронний Журнал результатів зіставлення.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано