Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Степанівська громада» (код ЄДРПОУ: 24911628) був реорганізований і увійшов до складу Олександрівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Степанівська Перша сільська об'єднана громада

Приазовського району

"Врожай-2019" легалізував роботу 2370 Запоріжців

Дата: 05.02.2020 13:56
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

 

"Врожай-2019" легалізував роботу 2370 запоріжців

 

Минулого року під час заходу "Врожай" податківці провели роз'яснювальну роботу з 2487 компаніями та 958 підприємцями агросектора.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, після співбесід аграрії добровільно оформили найманих 2370 працівників. У результаті сума легалізованих доходів робітників склала 12,3 мільйона гривень. З неї до бюджетів додатково надійшло 5 мільйонів гривень, зокрема, 2,7 мільйона гривень єдиного соціального внеску, 2,2 мільйона податку на доходи фізичних осіб та 184 тисячі гривень військового збору.

Крім того, 3148 сільськогосподарським працівникам було збільшено розмір заробітної плати – бюджети та соцфонди додатково отримали майже два мільйони гривень.

З питань дотримання податкового законодавства під час виплати доходів громадянам було здійснено 58 перевірок фінансово-господарської діяльності сільгоспвиробників. Після виявлених порушень нараховано податкових зобов'язань на загальну суму 9,5 мільйона. На даний час до бюджетів вже сплачено 3 мільйони, у тому числі 2,7 мільйона гривень ПДФО, 160 тисяч гривень військового збору та 128 тисяч гривень ЄСВ.

Руслан Рачинський зазначив, що наразі продовжується спільна робота органів виконавчої влади з детінізації зайнятості населення, у тому числі у сільському господарстві.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано